En ny hjemmeside skal kunne findes på internettet

DASYMA har meget fokus på teknik og standarder, når vi laver hjemmesider - uanset om de udvikles i Wordpress eller andet.

Det er med hjemmesider, som så meget andet: Du får hvad du betaler for. Men det betyder ikke, at en hjemmeside behøver koste en bondegård. En ordentlig opsat hjemmeside ranker godt på dine søgeord og i det geografiske område du dækker. Det er underordnet hvor pæn en hjemmeside er, hvis ingen kan finde den. Derfor har Valeo speciel fokus på den korrekte tekniske opsætning, så din nye hjemmeside lever op til bl.a. kravene fra Google, så den kan findes på internettet.

Hjemmesider udviklet i Umbraco
Umbraco er et content management system (ligesom Wordpress), der er udviklet i et Microsoft-miljø. Det betyder, at hjemmesiden er langt mere sikker i forhold til angreb og hacking end hjemmesider udviklet i Wordpress. Har du behov for specielle funktioner på dit website eller intranet, så er Umbraco ofte lettere at arbejde med fremfor andre systemer. En hjemmeside i Umbraco er typisk dyrere end en hjemmeside i f.eks. Wordpress, men har også en højere grad af sikkerhed og funktionalitet.

Hjemmesider udviklet i Wordpress
Wordpress er verdens mest benyttede content management system. Omkring 70% af samtlige websites i verden benytter Wordpress. Der er derfor mange udviklere, der har fokuseret på Wordpress, og der findes mange plugins (funktionalitet) til det. Har du brug for en standard hjemmeside i dit unikke design, så skal du vælge Wordpress. Det er hurtigere at sætte op end Umbraco og dermed den billigste løsning.

Uanset om vi leverer hjemmesider i Wordpress eller Umbraco, har vi fokus på at alt fungerer i forhold til Google og andre søgemaskiner.

Kampagnetilbud på hjemmesider

Nedenstående kampagner kører frem til udgangen af august 2018.

Pakke 1

kr.5.000

Små og mellemstore firmaer der vil selv

 • Professionelt webdesign
 • Uendeligt antal sider
 • Responsive design
 • Billedslider
 • Nyheder/artikler/blog
 • Galleri
 • Google Maps og kontaktformular
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Designkorrektur: 1
 • Opsætning af sider: 2

Pakke 2

kr.10.000

Den komplette løsning

 • Professionelt webdesign
 • Uendeligt antal sider
 • Responsive design
 • Billedslider
 • Nyheder/artikler/blog
 • Galleri
 • Google Maps og kontaktformular
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Designkorrektur: 2
 • Opsætning af sider: 7

Ønsker du at høre mere eller bestille en af disse kampgnetilbud, så udfyld venligst nedenstående kontaktformular.

Forespørg om hjemmesider

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål vedr. hjemmeside.
Kontakt os helt uforpligtende og lad os høre om dine behov på nettet.

[contact-form-7 id="218" title="Form-Hjemmesider"]

Ofte stillede spørgsmål om hjemmesider

1Kan I garantere at vi kommer til at ligge nr. 1 på Google?
Nej, vi kan ikke garantere, at din hjemmeside kommer til at ligge nummer 1 på Google. Der er omkring 500 forskellige faktorer der afgør, hvilken placering du har i Googles søgeresultater. Når vi udvikler hjemmesider giver vi dig mulighed for at lave grundlæggende søgeoptimering - og du bliver undervist i hvordan du bruger det. Men søgeoptimering på hjemmesiden betyder ikke, at din hjemmeside kommer til at ligge nummer 1. Hvis du kontakter os, så tager vi gerne en snak om hvad der skal til, for at du kommer til at ranke højt i søgemaskinerne.
2Skal jeg have et webhotel fra jer for at få lavet en hjemmeside?
Nej, du bestemmer helt selv, hos hvilken hostingleverandør din hjemmeside skal ligge. Der kan dog være en stor fordel ved at få udviklet hjemmeside og få webhotel samme sted. Hvis du får problemer med hjemmesiden, så er det rart blot at skulle ringe til ét telefonnummer uden at du selv skal tage stilling til om det er hjemmesiden der fejler eller om det er webhotellet.
3Hvorfor kan I ikke fortælle hvad en hjemmeside koster?
Uden sammenligning i øvrigt, så er det ligesom at spørge hvad en bil koster. Prisen afhænger fuldstændig af, hvilke krav du har. Sådan er det også med hjemmesider. Men vi kan kan levere gode hjemmesider til fornuftige priser - så kontakt os for at få et tilbud.
4Kan jeg få support i opdatering af hjemmesiden?
Når du får leveret en hjemmeside af os, så får du en grundig undervisning i, hvordan du selv holder hjemmesiden ved lige. Det er herefter dig selv der skal vedligeholde og opdatere din hjemmeside. Du kan få telefonsupport i 1 måned efter lancering af hjemmesiden. Ønsker du support herefter eller har du brug for hjælp til at opdatere hjemmesiden, så har vi forskellige aftaler, hvor dette indgår. Kontakt os for at høre mere om Support- og Opdateringsaftaler.
5Er der en bindingsperiode?
Når du får udviklet en hjemmeside hos os så ejer du den selv efterfølgende. Så der er ikke en bindingsperiode. Men har du brug for support eller opdatering efter din hjemmeside er gået online, så kan vi indgå aftaler om dette. En support- eller opdateringsaftale laves for min. 3 måneder ad gangen.
6Kan I hjælpe med at opdatere vores hjemmeside?
Ja, vi kan sagtens lave en aftale opdatering. Kontakt os for at høre mere om opdateringsaftale.
7Er der e-mail med når jeg får lavet en hjemmeside?
Hvis du vælger at hjemmesiden skal ligge på et webhotel fra os, så er der e-mail inkluderet, og der kan du kan vælge mellem pop3 og imap. Hvis du ønsker noget andet end pop3/imap, så har vi også løsninger til det, disse er blot ikke inkluderet i webhotellet. Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for e-mail er du velkommen til at kontakte os.
DASYMA.COM
{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "WebSite", "name": "DASYMA", "alternateName": "DASYMA", "url": "https://dasyma.dk" }