Den bedste webshop startpakke du kan forestille dig

Har du en hobby shop og ønsker du online salg, så er denne kombinerede løsning optimal.

Der findes mange forskellige shop systemer på nettet - med masser af funktionalitet til forskellige priser. Det er svært at vælge.

Vi har sammensat en pakke, der dækker de flestes behov:

  • Du får et unikt design, der passer til din forretning
  • Vi sætter det hele op og tilpasser det for dig
  • Du betaler meget lidt i drift
  • Gratis indløsningsaftale (VISA og MASTERCARD) og betalingsgateway
  • Grundig undervisning og support i brug af shopsystem
  • Shopsystem på dansk - let og intuitivt

Vi har designet løsningen på en sådan måde, at du får det bedste fra alle verdener: Perfekt søgeoptimering, dansk administration og billig drift. Det er til at forstå.

Løsningen er Wordpress med en højtydende og fleksibel designskabelon. Direkte integration til shopsystemet ECWID, hvori vi opsætter Stripe, som er gratis indløsning af internationale betalingskort. Det er en af de billigste og mest dynamiske løsninger for mindre virksomheder.

Førpris 19.995,-

Kampagnepris 14.995,-

Drift er 49,- pr måned + udgift til ECWID

Forespørg om webshop

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål om, hvordan du kommer i gang med handel på nettet.
Kontakt os helt uforpligtende - så finder vi ud af, om vi har den rette løsning til din virksomhed.

[contact-form-7 id="219" title="Form-Webshop"]

Ofte stillede spørgsmål om webshop

1Hvorfor har I valgt at bruge ECWID som shopsystem?
Vi har valgt at tilbyde ECWID af flere årsager. Først og fremmest er systemet ekstremt nemt at bruge - og så er det på dansk. Det tilbyder alt den funktionalitet, som mindre virksomheder efterspørger. Derudover er der prisen. Har du 10 eller færre produkter, er ECWID gratis, dog med begrænset funktionalitet. Har du mere end 10 produkter, men mindre end 100, så betaler du 95 kr. om måneden. Men så får du også en app, hvor du kan opdatere produkter og se dine ordrer, mulighed for at lave rabatkuponer samt avancerede værktøjer til at gøre dine produkter meget mere synlige på hjemmesiden samt på sociale medier.
2Kan ECWID integrere til vores økonomisystem?
Nej, ECWID tilbyder endnu ikke integration til nogen af de danske økonomisystemer, såsom E-conomic, Dinero, Uniconta eller Billy. Men ECWID tilbyder et omfattende API, så har du brug for at integrere din shop med dit økonomisystem, så giver vi dig gerne et tilbud på at lave integrationen.
3Hvordan kan I tilbyde gratis indløsningsaftale?
Vi har valgt at tilbyde Stripe, som er en anerkendt indløser af internationale betalingskort såsom Viasa og Mastercard. Stripe er gratis i oprettelse og koster ingenting om måneden. Du betaler 1,4% af ordrebeløbet + 1,80 kr. for hver transaktion. Mere end 80% af Dankort har også Visa - det betyder, at de fleste med et Dankort også kan handle i din webshop.
4Hvor længe kan jeg få supprt på den løsning I har opsat?
Når løsningen er sat op og taget i brug, er den din. Fra vi afleverer løsningen tilbyder vi 1 måneds telefonsupport, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Vi kan tilbyde forskellige support- og opdateringsaftaler - spørg ind til dette når du kontakter os.
5Kan I garantere, at min webshop bliver en succes?
Nej, om en webshop bliver en succes eller ej afhænger af meget mere end den teknik du får leveret med denne løsning. Du skal ud og gøre dine produkter synlige for din målgruppe - det er nøglen til din succes. Med denne shopløsning får du et system der er nemt at administrere og nemt for dine kunder at bestille varer igennem. Hvordan du skaffer besøgende til din webshop er op til dig. Vi tilbyder dog ydelser, der kraftigt kan hjælpe dine kunder på vej. Vores medarbejdere har lang erfaring i at hjælpe med salgs- og marketingstrategi. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.
6Opsætter I også SEO på hjemmesiden/webshoppen?
Vi sørger for, at du har de mest optimale muligheder for at lave SEO både i Wordpress og i ECWID. Du får grundig undervisning i, hvordan du opsætter SEO på produkter og sider, så det virker bedst muligt på søgemaskiner og på sociale medier.
DASYMA.COM
{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "WebSite", "name": "DASYMA", "alternateName": "DASYMA", "url": "https://dasyma.dk" }