Er datasikkerhed vigtigt for din virksomhed?

De fleste vil blive hårdt ramt, hvis deres IT får virus eller ransomware, og vi kender alle problemet med spam. Med vores antivirus- og antimalware, kan du se frem til en hverdag med færre bekymringer og med vores spamfilter får du mindre spildtid. Hvis du ønsker det, kan du selv tillade, blokere, whiteliste osv.

Vi kan hjælpe dig med at kortlægge sikkerheden i din digitale infrastruktur hvad enten dit behov er hurtige forbedringsforslag eller en grundig gennemgang af IT sikkerheden. Ring til os eller brug kontaktformularen længere nede på siden.

Vi tilbyder også at tage backup af dine pc’er og mobiltelefoner. Det er en vigtig, og desværre ofte overset, øvelse, der i yderste konsekvens kan redde din virksomhed. Spørg bare nogle af de virksomheder og offentlige institutioner der har været angrebet af ransomware. Eller dem der har deres data liggende på en bærbar, der bliver stjålet eller går i stykker. Og har du én gang mistet din telefon med beskeder, kontakter, apps osv., ved du hvor lang tid det tager at genopbygge. Med et meget brugervenligt program, angiver du selv hvor tit, hvornår og af hvad der skal tages backup, og en gendannelse er lige så nem.

Virus- og malwarefilter koster

kr. 29,-/md.

og du kan få spamfilter til

kr. 199,-/md.

Backup af pc + mobil koster fra

kr. 99,-/md.

inkl. support på hverdage mellem kl. 8-16.

Forespørg om Sikkerhed

Datasikkerhed er i dag noget af det vigtigste uanset størrelse på virksomheden.
Kontakt os helt uforpligtende - så hjælper vi dig med at finde ud af, om du har brug øget sikkerhed.

[contact-form-7 id="213" title="Form-Sikkerhed"]

Ofte stillede spørgsmål om Sikkerhed

1Har jeg selv adgang til at administrere mit mail flow i mit spamfilter?
Du har fuld adgang til at se dit mailflow, white- eller blacklists. Du kan have brugere med separat adgang, og du kan nemt flytte dit flow af mail, uden behov for de store ændringer.
2Er det ikke spamfilter i min nuværende løsning?
I alle vores produkter er der et spamfilter inkluderet. Det følger med produktet. Men i visse tilfælde kan der dog være behov for et stærkere filter, eller et filter hvor du selv har kontrol med tingene, og med denne løsning har du fuld kontrol. Du får dit eget kontrolpanel, med fuldt overblik, og det er dig, der bestemmer hvordan dit mail flow skal være.


DASYMA.COM
{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "WebSite", "name": "DASYMA", "alternateName": "DASYMA", "url": "https://dasyma.dk" }