Driftsikker og professionel e-mail og webhotel til ethvert behov

Med en mail- og webhotel løsning fra os, bliver du flyvende på nettet. Løsningerne har høj oppetid, effektiv backup og lynhurtige svartider.

E-mail og en god hjemmeside er mange af vores kunders primære kontaktpunkter med deres kunder. Det skal bare virke. Det skal laves rigtigt, og hvis der en dag opstår problemer, er det vigtigt, at de kan håndteres hurtigt og effektivt. Det er derfor vores kunder lader os håndtere hele leverancen, der er nødvendig, for ’at komme på nettet’. Du får din egen unikke e-mail og hjemmeside adresse, og med ’one-click’ løsninger kan du hurtigt lave din egen flotte hjemmeside. Eller vi kan hjælpe dig med at få den lavet, hvis dine ønsker er specielle.

Hvis du ønsker webhotel (hjemmeside og mail), kan vi drifte den for dig, give dig ubegrænset antal mail konti, fri trafik og disaster-backup som du selv kan sætte op fra

kr. 149,-/md.

Hvis du kun ønsker mail, kan vi tilbyde 100 adresser for

kr. 99,-/md.

Forespørg om e-mail og webhotel

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål vedr. e-mail og webhotel.
Kontakt os helt uforpligtende - så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer til netop din virksomhed.

[contact-form-7 id="211" title="Form-E-mail_og_webhotel"]

Ofte stillede spørgsmål om mail og webhotel

1Hvad er forskellen på Email og Webhotel?
Med Email får du en pakke, efter behov som kan tilgås via endten POP3 eller IMAP. Har du en hjemmeside, men mangler email til dit domæne, er dette en god løsning. Med Webhotel for du den fulde pakke. Pakken indeholder DNS, Mail og hjemmeside. Med andre ord, alt hvad du skal bruge, for at komme igang.
DASYMA.COM
{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "WebSite", "name": "DASYMA", "alternateName": "DASYMA", "url": "https://dasyma.dk" }