Opnå mere lokal synlighed for din butik eller virksomhed med Google My Business

Google My Business er et ukendt værktøj for de fleste, men kan betyde markant øget synlighed i jeres lokalområde. Og så er det gratis.

Baggrund
Google har undersøgt det folk søger efter på deres søgemaskine. Det viser sig, at mellem 40-70% af alle søgninger handler om information i lokalområdet. Det er f.eks. åbningstider, telefonnummer, adresse osv. For at kunne yde en bedre service overfor brugerne af søgemaskinen, har Google udviklet et kraftfuldt værktøj kaldet Google My Business. Her er det muligt at angive en del basal information om sin butik eller virksomhed. På den måde lærer Google din forretning bedre at kende - og jo bedre Google kender forretningen, jo mere er de interesseret i at vise links til din hjemmeside ved relevante lokale søgninger.

Lad os hjælpe dig
Selvom værktøjet Google My Business er gratis at bruge, så kræver det oftest noget instruktion fra folk der har erfaring med det, for at få størst mulig effekt. Derfor tilbyder vi følgende:

  1. Vi tager ejerskab af din forretnings profil på Google My Business
  2. Vi opdaterer, i samarbejde med jer, al information om forretningen
  3. Vi opdaterer profilen med relevante billeder, som leveres af jer
  4. Vi drifter profilen på Google My Business i 4 uger med nye
    Billeder (forretning, produkter, medarbejdere mv.)
    Indlæg (ugentlige tilbud, arrangementer, information mv.)
  5. Vi underviser jer i selv at drifte profilen videre
  6. Vi følger og giver jer feedback på opdateringerne 2 mdr. efter undervisning

De fleste af de kunder vi har hjulpet med Google My Business, har oplevet en stigning i synlighed på Google på minimum 500% indenfor 2-4 ugers arbejde - og deraf flere ordre og kunder.

Pris 4.500,-

Forespørg om Google My Business

Ønsker du mere synlighed på Google uden det koster en bondegård?
Kontakt os helt uforpligtende - så fortæller vi, hvordan Google My Business kan skabe mere forretning for dig.

[contact-form-7 id="220" title="Form-GoogleMyBusiness"]

Ofte stillede spørgsmål om Google My Business

1Hvordan dokumenteres effekten af Google My Business?
Når du har adgang til Google My Business for din forretning, så viser Google dig en opdateret statistik for de sidste 30 dage sammenlignet med måneden før. Det er statistik som Google selv indsamler og ikke tal vi kan påvirke på nogen måde. Derfor er de pålidelige.
2Er det virkelig rigtigt, at vi kan få mere salg uden det koster noget?
Ja, Google My Business er fuldstændig gratis at benytte og giver Google et mere komplet billede af hvem I er og hvad I tilbyder. På den måde vil Google meget lettere kunne linke til jer, når folk bruger søgemaskinen til at søge efter noget indenfor jeres branche. Google My Business virker for alle uanset branche. Når det er sagt, så skal det også siges at Google My Business virker klart bedst for forretninger, der i forvejen har lokale kunder - altså forretninger med en fysisk lokation og åbningstider. Det virker også for andre typer virksomheder, men her er effekten mindre. Men uanset hvad, så giver man eksisterende kunder lettere adgang til basis information ved at have det tilgængeligt på Google.
3Bliver Google My Business ved med at være gratis?
Google oplyser ikke om, hvad de har af planer med deres forskellige værktøjer. Derfor kan vi heller ikke vide, om Google har planer om at kræve betaling for brugen af Google My Business. Det ville dog ligne Google meget dårligt, at begynde at tage penge for sådan et system, som har været gratis i flere år. Vi tror ikke det vil ske, men kan selvfølgelig ikke garantere det.
4Hvor meget tid skal jeg bruge på at holde det opdateret?
Google har lavet et meget nemt og intuitivt web-interface, hvor du snildt kan opdatere forretningens information, åbningstider, billeder mv. Google har også lavet en app der virker på iPhone og Android. Med app'en er det meget nemt og hurtigt at lægge nye billeder og indlæg op på sin profil. Du skal ikke forvente at skulle bruge mere end 5-10 minutter om ugen.
5Kan i holde Google My Business opdateret for mig?
Ja, ønsker du ikke selv at opdatere Google My Business ugentligt med nye billeder og indlæg, så tilbyder vi en opdateringsaftale. Brug kontaktformularen for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Google My Business.
DASYMA.COM
{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "WebSite", "name": "DASYMA", "alternateName": "DASYMA", "url": "https://dasyma.dk" }