Dynamisk hosting med top performance og oppetid

Vi har eget datacenter, der er placeret i Storkøbenhavn. Vi har derfor fuld kontrol over leverancerne og kan stå inde for performance, sikkerhed og oppetider. Datacenteret er ISAE 3402 II certificeret.

Vi tilbyder at placere dine fysiske servere i datacenteret, hvor du kan købe plads fra 1U til 200 kvm. og vi har naturligvis styr på køl, redundant strøm, diesel generator, UPS, fysisk sikkerhed osv. Med 3 stk. 10 Gbit fiberforbindelser fra forskellige leverandører, er du sikret adgang til dine servere.

Ønsker du ikke at eje dine fysiske servere selv - og dermed undgå en større engangsbetaling - tilbyder vi Cloudserver. Vi etablerer en eller flere virtuelle servere og stiller dem til rådighed for dig. Til forskel fra mange andre lignende løsninger på markedet (inkl. vores egen Webhotel), deler du IKKE server ressourcer med andre, og har dermed fuld kontrol over dine serveres performance. Via vores Kundeunivers kan du hele tiden holde øje med dine serveres performance og forbrug. Vi tilbyder også en kombination af SSD og SAS diske, så vi kan balancere din data storage optimalt i forhold til pris og behov for ydelse. Og det hele er naturligvis døgnovervåget.

Hos os har du INGEN binding, du har adgang 24/7 og du kan skalere efter behov.

Forespørg om Hosting

Hosting er en bred betgenelse, der dækker alt fra et simpelt webhotel til avancerede servere.
Uanset hvad jeres ønsker er, så kan vi hjælpe. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov.

[contact-form-7 id="212" title="Form-Hosting"]
DASYMA.COM
{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "WebSite", "name": "DASYMA", "alternateName": "DASYMA", "url": "https://dasyma.dk" }