Microsoft 365 til virksomheder, der fokuserer på samarbejde og stabil IT

Med Microsoft 365 har du altid dit favoritkontor lige ved hånden.

Microsoft 365 til virksomheder indeholder de Microsoft Office programmer som du allerede kender, såsom Word, Powerpoint og Excel, men også en lang række ekstra værktøjer, som hjælper med at effektivisere din forretning og styrke jeres samarbejde både internt og eksternt. Med Office 365 kan du arbejde hvor som helst, når som helst, på en hvilken som helst enhed - uanset om det er smartphone, tablet eller desktop - og uanset om det er Windows, Apple eller Android. Du kan derfor tage dit kontorarbejde med på farten overalt.

Microsoft 365 opdateres automatisk, så du altid har de nyeste funktioner i Office-programmerne. Med lave omkostninger og fleksibilitet til at tilføje brugere og tjenester efter behov, får du et god platform, som giver et godt udgangspunkt for succes i din virksomhed.

Vi tilbyder Microsoft 365 fra

66 kr. pr måned

Forespørg om Microsoft 365

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål vedr. Microsoft 365.
Kontakt os helt uforpligtende - så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer til netop din virksomhed.

[contact-form-7 id="98" title="Form-Office365"]

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365

1Er Microsoft 365 relevant for enkeltmands- og små virksomheder?
Absolut, en samlet Microsoft 365 løsning fungere perfekt for små virksomheder. Det gør det nemt at få et ”online” kontor, hvorfra du kan styre det hele.
2Hvad er forskellen på Microsoft 365 og Officepakken?
Både Officepakken og Microsoft 365 indeholder de traditionelle MS Office produkter som Word, Excel og Powerpoint. Officepakken sælges som et engangskøb, hvilket betyder, at du betaler en samlet pris på forhånd for at få Office-programmer til én computer. Køb af Officepakken giver ingen opgraderingsmulighed, så hvis du planlægger at opgradere til næste større version, er du nødt til at købe den nye til fuld pris. Microsoft 365 er en abonnementstjeneste, der sikrer, at du altid har de mest opdaterede, moderne produktivitetsværktøjer fra Microsoft. Udover programmerne i Officepakken giver Microsoft 365 også adgang til Onedrive filedeling samt skyforbundne funktioner, der giver mulighed for at samarbejde på filer i realtid. Med et Microsoft 365 abonnement har du altid de nyeste funktioner, programrettelser og sikkerhedsopdateringer samt løbende teknisk support uden ekstra omkostninger.
3Kan Microsoft 365 køre på Android og iPhone/iPod/Mac?
Ja. Du kan endda installere office til mobilen via Microsoft 365.
4Kan jeg prøve Microsoft 365 gratis i en periode?
Nej, det tilbyder Microsoft desværre ikke.
DASYMA.COM
{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "WebSite", "name": "DASYMA", "alternateName": "DASYMA", "url": "https://dasyma.dk" }